wittypotty.com

+381606069500

www.facebook.com/wittypotty

wittypotty@gmail.com

wittypotty.com

+3816055121251

www.facebook.com/wittypotty

wittypotty@gmail.com

WITTY POTTY

Witty Potty” jedinstven je proizvod na svetskom tržištu zbog svoje multifunkcionalnosti, odnosno mogućnosti korišćenja u tri različite svrhe: kao kućne noše  , noše za poneti (putne noše)  ili adaptera za WC šolju  , u zavisnosti od potreba deteta. Brzu transformaciju iz jednog u drugi oblik omogućavaju nogari koji se lako sklapaju i rasklapaju. Sklopljenih nogara, ova noša zauzima jako malo prostora pa može biti deo svakodnevnog prtljaga. 
Njen sastavni deo je posudica  koja olakšava pražnjenje sadržaja i sprečava nepotrebno prljanje cele noše i WC šolje. Posudica se može koristiti i uz adapter radi boljeg uvida u sadržaj i sprečavanja kontakta sa tečnošću iz WC šolje. Ukoliko se koristi van kuće i ne postoje uslovi za pražnjenje sadržaja, umesto posudice, upotrebljava se kesa sa upijačima  koja apsorbuje do 180 ml tečnosti. Pakovanje kesa sa upijačima  sadrži i vlažne maramice za jednokratnu upotrebu  -brisanje noše ili adaprera, po potrebi. Uz “WITTY POTTY”, na poklon se dobijaju mini bojankice  predviđene da mališanima “ulepšaju” upoznavanje sa nošom, kao i ekološka torba za pakovanje. 

Korišćenje ove noše van kuće pomaže roditeljima u prevazilaženju mnogih problema: nošenja kabaste klasične noše i pražnjenje sadržaja, nepotrebno stavljanje pelena “za svaki slučaj”, traženja mesta ili javnog wc-a u slučaju hitne potrebe, pridržavanja u toku vršenja nužde… Zbog svih svojih karakteristika, od velike je pomoći pri odvikavanju od pelena. Vrlo praktična, specifičnog izgleda i veselih boja, dizajnirana je da olakša i ulepša značajan period u odrastanju deteta.