WITTY POTTY

Witty Potty“ jedinstven je proizvod na svetskom tržištu zbog svoje multifunkcionalnosti, odnosno mogućnosti korišćenja u tri različite svrhe: kao kućne noše  , noše za poneti (putne noše)  ili adaptera za WC šolju  , u zavisnosti od potreba deteta. Brzu transformaciju iz jednog u drugi oblik omogućavaju nogari koji se lako sklapaju i rasklapaju. Sklopljenih nogara, ova noša zauzima jako malo prostora pa može biti deo svakodnevnog prtljaga. 
Njen sastavni deo je posudica  koja olakšava pražnjenje sadržaja i sprečava nepotrebno prljanje cele noše i WC šolje. Posudica se može koristiti i uz adapter radi boljeg uvida u sadržaj i sprečavanja kontakta sa tečnošću iz WC šolje. Ukoliko se koristi van kuće i ne postoje uslovi za pražnjenje sadržaja, umesto posudice, upotrebljava se kesa sa upijačima  koja apsorbuje do 180 ml tečnosti. Uz „WITTY POTTY“, na poklon se dobijaju mini bojankice  predviđene da mališanima „ulepšaju“ upoznavanje sa nošom, kao i ekološka torba za pakovanje. 

Korišćenje ove noše van kuće pomaže roditeljima u prevazilaženju mnogih problema: nošenja kabaste klasične noše i pražnjenje sadržaja, nepotrebno stavljanje pelena „za svaki slučaj“, traženja mesta ili javnog wc-a u slučaju hitne potrebe, pridržavanja u toku vršenja nužde… Zbog svih svojih karakteristika, od velike je pomoći pri odvikavanju od pelena. Vrlo praktična, specifičnog izgleda i veselih boja, dizajnirana je da olakša i ulepša značajan period u odrastanju deteta.