WITTY POTTY

Witty Potty  prenosiva noša brine o higijeni vašeg mališana u svakom trenutku.

Rasklopiva, sa sistemom 3 u 1, može se koristiti u više različitih svrha, kao:

1) Kućna noša (sa posudicom- za lakše pražnjenje sadržaja)  

2) Noša za poneti-putna noša (sa upijajućom kesicom za korišćenje van kuće) 

3) Adapter za WC šolju (samo raširite nogare)

 Sklopljenih nogara zauzima malo prostora, pa je uvek i svuda možete poneti sa sobom.

Idealna je za odvikavanje od pelena i putovanja!

Od velike je pomoći i roditeljima i mališanima. Omogućava prevazilaženje mnogih problema sa kojima se svakodnevno susrećete: nošenje kabaste klasične noše i pražnjenje sadržaja, nepotrebno stavljanje pelena “za svaki slučaj”, traženje mesta ili javnog wc-a u slučaju hitne potrebe, pridržavanja u toku vršenja nužde…Umesto toga, samo rasklopite nogare Witty Potty noše, stavite kesu sa upijačem tečnosti i odložite je posle upotrebe u kantu za smeće.

Sastavni deo naše noše je i posudica  koja je idealno i praktično rešenje u kućnim uslovima. Omogućava lakše pražnjenje sadržaja i sprečava nepotrebno prljanje cele noše i WC šolje, svaki put kada vaš mališan izvrši nuždu. Možete je i spakovati sa nošom, jer zauzima malo prostora i koristiti u hotelskoj sobi, u poseti prijateljima, gde god postoje uslovi za lako pražnjenje sadržaja. 

Nošu možete koristiti i kao adapter za WC šolju-samo raširite nogare. Pogodan je za korišćenje na svim tipovima WC šolja. Može se koristiti i kao kućni i kao prenosivi adapter za WC šolju. Prednost ovog adaptera, u odnosu na standardne, je mogućnost da se u sedalni deo ubaci posudica ili kesa sa upijačem tečnosti, čime se sprečava eventualni kontakt sa tečnošću iz WC šolje. Ova pogodnost je od posebnog značaja kada se adapter koristi van kuće.

Sastavni deo proizvoda su mini bojankice  predviđene da mališanima ulepšaju upoznavanje sa nošom, posudica i ekološka torba za nošenje noše/adaptera. 

 Vrlo praktična, specifičnog izgleda i veselih boja, dizajnirana je da olakša i ulepša značajan period u odrastanju vašeg deteta.